Verkoop

 

Bij de verkoop van een eigendom is een correcte waardebepaling van cruciaal belang om tot een succesvolle transactie te komen. Een prijsbepaling gebeurt steeds op basis van verschillende objectieve maatstaven zoals ligging, grondoppervlakte, woonoppervlakte, algemene staat, commerciële waarde,… Dit alles steeds getoetst aan enkele relevante vergelijkingspunten uit de regio.

DCS Vastgoed geeft u een eerlijke en juiste waardebepaling van uw eigendom aangezien onze expertise er in bestaat de maximale prijs te bepalen die een kandidaat-koper bereid is te betalen voor uw eigendom.

De meerwaarde die DCS Vastgoed voor u kan betekenen bij de verkoop van uw eigendom bestaat uit onze expertise in de juiste prijszetting, ons inzicht in de lokale vastgoedmarkt, ons uitgebreid netwerk van relaties, onze goede samenwerkingen met collega’s en notarissen. Buiten deze factoren is de zichtbaarheid die wij kunnen geven aan uw te verkopen eigendom een belangrijk punt, maar ook zeker de begeleiding die wij kandidaat-kopers bieden. 

DCS Vastgoed garandeert u een persoonlijke, professionele en betrouwbare service !
Geen verkoop = geen kosten.
Enkel indien DCS Vastgoed een geschikte kandidaat vindt die uw pand koopt wordt er een ereloon betaald.

Aarzel dus niet om een afspraak te maken die het begin van een vlotte en geslaagde samenwerking zal zijn.