DCS-Team

 

 

DCS Vastgoed is opgericht in juli 2012 door de zaakvoerders Koen De Corte en zijn echtgenote Elise Sax. Het was belangrijk dat het logo kracht, enthousiasme en dynamisme zou uitstralen, eigenschappen die in het kantoor centraal staan. De naam DCS Vastgoed komt van de initialen De Corte en Sax.

Koen De Corte heeft als erkend BIV Vastgoedmakelaar en erkend stagemeester 20 jaar ervaring in de sector. Hij runt DCS Vastgoed ondertussen 6 jaar als zaakvoerder samen met zijn echtgenote.

Elise Sax is medezaakvoerder en houdt zich voornamelijk bezig met de administratie, de financiële opvolging en de verhuur binnen het kantoor.

Hun zoon, Gilles De Corte werkt sinds 2017 gemotiveerd mee aan de groei van DCS Vastgoed als regioverantwoordelijke voor Lokeren/Zele en houdt zich daarnaast ook bezig met de marketing, de social media en de publiciteit.

Anja Claessens maakt sinds enkele maanden ook deel uit van het  DCS-team als regioverantwoordelijke voor Moerbeke/Wachtebeke/Lochristi en omstreken. 

Het DCS Vastgoed team staat steeds paraat om de klanten met de glimlach en persoonlijke service te bedienen. Het jong enthousiasme gecombineerd met de jarenlange ervaring van de zaakvoerders zijn een perfecte match.

Waarom wij u aanraden om samen te werken met DCS Vastgoed ?

Het is algemeen bekend: bij de verkoop-verhuur van een eigendom is een correcte waardebepaling van cruciaal belang om tot een geslaagde transactie te kunnen komen. Een prijsbepaling gebeurt bij DCS Vastgoed steeds op basis van verschillende objectieve maatstaven zoals ligging, grondoppervlakte, woonoppervlakte, algemene staat, commerciële waarde, enz. Die toetsen we dan af aan enkele relevante vergelijkingspunten in de regio. Wij schrikken er niet voor terug om met argumenten een bepaalde verkoopwaarde te verdedigen. Dat is eerlijk tegenover de klant en bovendien staat of valt een vlotte verkoop van een onroerend goed met de juiste prijszetting.

Onze gedrevenheid, expertise en zéér uitgebreid netwerk van relaties staan garant voor een vlotte en geslaagde samenwerking bij de verkoop/verhuur van uw eigendom.

De zichtbaarheid die wij geven aan het te verkopen-verhuren pand is heel belangrijk. Via onze doelgerichte publiciteit bereiken wij op die manier de juiste doelgroep voor uw eigendom. Dat doen we enerzijds via onze duidelijk borden, maar ook via verscheidene online-kanalen, onze social media en onze mooie grote etalages waar wij de panden uitgebreid kunnen aanprijzen.        

DCS vastgoed staat voor: discretie, betrouwbaarheid, professionalisme, innovatie en vooral voor een persoonlijke aanpak en service.

Als erkend vastgoedkantoor zijn wij voor u de ideale partner bij de verkoop/verhuur van uw residentieel of commercieel eigendom. Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar op 03/288.70.70 en staan steeds met de glimlach klaar om onze eigenaars, verhuurders en potentiële kopers en huurders met raad en daad bij te staan.

Wij zorgen voor een volledige professionele begeleiding vanaf de eerste ontmoeting tot bij de notariële akte.

Elk dossier wordt persoonlijk behartigd, er is één contactpersoon, uw vertrouwenspersoon, die zorgt zowel voor de schatting van uw eigendom, de bezichtigingen, uw vragen en de onderhandelingen, kortom begeleiding van A tot Z.                                                                                                                               

Schenk DCS Vastgoed uw vertrouwen zodat wij al uw belangen kunnen behartigen. Onze service en kennis van zaken maken het verschil!

DCS Vastgoed, uw persoonlijke ervaren makelaar