DCS-Team

 

 

DCS Vastgoed, uw lokale ervaren partner in vastgoed.

DCS Vastgoed werd opgericht in juli 2012 door zaakvoerders Koen De Corte en zijn echtgenote Elise Sax. Van bij de start was het van groot belang dat het logo enthousiasme, kracht en dynamisme zou uitstralen, eigenschappen die in het kantoor centraal staan. De naam DCS komt voort uit de initialen van de zaakvoerders, De Corte en Sax.

 

Koen De Corte heeft als erkend BIV-Vastgoedmakelaar en erkend stagemeester meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Hij runt DCS Vastgoed ondertussen 7 jaar.

Elise Sax is mede-zaakvoerder en houdt zich voornamelijk bezig met de administratie, de financiële opvolging en de verhuur binnen het kantoor.

Gilles De Corte werkt sinds 2017 gemotiveerd mee aan de groei van DCS Vastgoed als regioverantwoordelijke voor Lokeren/Zele en houdt zich daarnaast ook bezig met marketing, sociale media en publiciteit.

Anja Claessens maakt sinds 2018 ook deel uit van het  DCS-team als regioverantwoordelijke voor Moerbeke/Wachtebeke/Lochristi en omstreken. 

Het voltallige DCS-Team staat steeds paraat om klanten met een glimlach en persoonlijke service te helpen. Het jong enthousiasme gecombineerd met de jarenlange ervaring vormt een perfecte match.

 

Waarom wij kunnen aanraden om samen te werken met DCS Vastgoed?

Het is algemeen bekend dat bij de verkoop/verhuur van een eigendom een correcte waardebepaling van cruciaal belang is om tot een geslaagde transactie te kunnen komen.

Een prijsbepaling gebeurt bij DCS Vastgoed steeds op basis van verschillende objectieve maatstaven zoals ligging, grondoppervlakte, woonoppervlakte, algemene staat, commerciële waarde, relevante vergelijkingspunten in de regio, etc. Wij schrikken er absoluut niet voor terug om met goed onderbouwde argumenten een bepaalde verkoopwaarde te verdedigen. Dat is eerlijk tegenover de klant en bovendien staat of valt een vlotte verkoop of verhuur van een onroerend goed met de juiste prijszetting.

Onze gedrevenheid, expertise, passie voor het vak en zéér uitgebreid netwerk van relaties staan garant voor een vlotte en geslaagde samenwerking bij de verkoop en/of verhuur van uw eigendom.

De zichtbaarheid die wij geven aan het te verkopen of verhuren pand is heel belangrijk. Via onze doelgerichte publiciteit bereiken wij op die manier de juiste doelgroep voor uw eigendom. Dat doen we enerzijds via onze duidelijke borden, via verscheidene online-kanalen, onze sociale media en onze mooie grote etalages waar wij de panden uitgebreid kunnen aanprijzen.        

DCS Vastgoed staat voor: discretie, betrouwbaarheid, professionalisme, innovatie en vooral voor een persoonlijke aanpak en service.

Als erkend vastgoedkantoor zijn wij voor de ideale partner bij de verkoop en/of verhuur van residentiële of commerciële eigendommen. Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar op 03/288.70.70 en staan steeds met de glimlach klaar om onze eigenaars, huurders en/of potentiële kopers met raad en daad bij te staan.

Wij zorgen voor een volledige professionele begeleiding vanaf de eerste ontmoeting tot bij de notariële akte.

Elk dossier wordt persoonlijk behartigd, er is één contactpersoon, uw vertrouwenspersoon, die zorgt zowel voor de schatting van uw eigendom, de bezichtigingen, uw vragen en de onderhandelingen, kortom een volledige begeleiding van A tot Z. Onze service en kennis van zaken maken het verschil!

 

DCS Vastgoed, uw lokale ervaren partner in vastgoed.